Синът на Диляна Попова и Асен Блатечки стана на 7 (Вижте какъв юнак порасна Борил – Снимки)

Гласувайте за статията

Малко след като чу първия учебен звънец първокласникът празнува рожден ден

Синът на Диляна Попова и Асен Блатечки е от ония деца на звездите, които от малки стават известни като родителите си. Още от бебе почитателите на мама и тати следят с интерес какво се случва в живота на момченцето, родено от тяхната изпепеляваща любов. Която продължава и сега да е на приливи и отливи.

Красавицата не пропуска да сподели снимки на сина си, който вече навърши седем. Последните фотоси, които са публикувани в профила на Диляна Попова  в Инстаграм са по случай рождения ден на хлапето.

View this post on Instagram

A post shared by Dilyana Popova (@dillyanapopova)

Борил, който е пораснал голям юнак и вече е в първи клас позира с майка си на морския бряг, а зад тях се вижда красив залез. Впрочем на фотосите не са само двамата, а има и мънчко черно котенце. Което са нарекли Багира. А то не стои мирно и се мести ту в ръцете на актрисата, ту в ръцете на сина й.

Моделката написа към кадрите, че динозавърчето й днес е станало на седем години и тя го обожава дори когато е палав и я ядосва, предават от lifestyle.bg.

Борил определено върви доста едър и много прилича на баща си. Не става ясно обаче къде е неговия татко и защо го няма с тях. Според слуховете Диляна и Асен пак са скарани и са се раздели. А от стори в профила на Блатечки се вижда, че сина им е прекарал и част от празника с татко си.

Хлапето е одрало кожата на Блатечки
Снимки: Инстаграм

 

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Синът на Диляна Попова и Асен Блатечки стана на 7 (Вижте какъв юнак порасна Борил – Снимки)”

  1. Катя

    сеп. 23. 2021

    Как пък не е взел нищо от красотата на майка си ! Доста е закръглен за възрастта си.

    Reply to this comment

Добавете коментар