Синът на Ахмед Доган пред развод! Остави жена си и двете си деца заради друга

Синът на Ахмед Доган пред развод! Остави жена си и двете си деца заради друга
3 (60%) 2 votes

Не можа да просъществува дълго бракът на блудния син на Ахмед Доган – Демир. Милионерският наследник е пред развод със съпругата си Памела Жейнова, узна първо Kliuki.net.

Близки до двойката потвърдиха за краха в отношенията им, но не желаят да коментират дали раздялата ще стане официална, или просто преживяват поредната криза във връзката си.

Направи ни впечатление обаче, че тези дни Демир Доган се похвали с екзотични снимки от почивката си, докато Памела си е в България заедно с двете им деца.

Едва ли е и съвпадение, че красавицата е изтрила всичките си общи снимки с Демир от началото на връзката им. Дори вече не го следва в Инстаграм.

Припомняме, че Демир и Памела имат две деца – 4-годишният Адмир, кръстен на дядо си Ахмед Доган, и 1-годишната Ноел. От самото начало връзката им не беше безоблачна.

Демир е от мъжете, които трудно се застояват на едно място и не искаше да се обвързва сериозно с Памела. Баща му обаче му постави ултиматум, при който рискуваше да загуби цялото наследство и в крайна сметка Демир реши да надене брачния хомот.

Малко преди да предложи брак на Жейнова, двамата се бяха разделили заради аферата на Демир със скандалната дизайнерка Миглена Каканашева. Дали заради спонтанното забременяване на Пам, или заплахите на баща му, милионерският син заряза Мегз и подари годежен пръстен на Жейнова.

Според запознати причината за сегашната им раздяла отново е жена, и то популярно лице от медийните среди.

Докато Памела гледа децата, Демир се плацика на топло

Докато Памела гледа децата, Демир се плацика на топло

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар