Синът на Милен Цветков копие на починалия журналист (Вижте колко порасна Боян – Снимки)

Гласувайте за статията

8-годишният малчуган тръгна по стъпките на баща си, стана звезда в мрежата

Невръстният син на Милен Цветков започна от малък да гради кариера пред камера. Благодарение на Дани Петканов, който бе личен приятел на загиналия брутално журналист, хлапето си има свое предаване в социалната мрежа, което се казва „Питай ме” и върви всяка седмица.

В собственото си шоу мъникът Боян отговаря на въпросите на Лудия репортер, които са на всевъзможна тематика. Зрителите са очаровани колко е умен наследника на Цветков и колко мъдри отговори дава. Явно е наследил от покойния си татко умението да комуникира със зрителите.

С чичо Дани винаги е забавно
Снимка: ПИК

На феновете прави впечатление обаче, че никога хлапето не говори за Милен в минало време и рядко му споменава името. Почитателите на журналиста са възхитени от поразителната му прилика с Цветков. Както и от бързата му мисъл и са категорични, че е надраснал детската си възраст.

Снимки: ПИК

Боян одра кожата на баща си

Второкласникът има и собствена благотворителна кауза. Боян събира безплатните млека, които учениците получават в училище и ги предава в пункт за събиране на храни за бедни хора изпаднали в нужда. Идеята сама му дошла, без никой да го насърчава.

За Боян се грижи майка му Ивета както и баба му. След смъртта на Милен тя взела на сина си домашен любимец, а кучето зарадвало осиротялото й дете.

Снимка: ПИК

Боян има и по-голяма сестра Калина, която живее в Холандия заедно с майка си, която е първата съпруга на Цветков. А след тежката катастрофа, в която загина журналиста, приятелите му организираха кампания и събраха 187 000 лева. Които разделиха между децата му, предават от ПИК.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар