Синът на Мария Илиева ще има сестричка (Мъникът издаде тайната на майка си в ефир)

Гласувайте за статията

Певицата, която е в напреднала бременност ще има момиченце

Мария Илиева, която упорито мълчи кой е таткото на второто й дете и какъв е пола на бъдещата й рожба бе разконспирирана от сина си Александър.

Бременната певица миналата събота се появи в студиото на БНТ в уикенд предаването на Георги Любенов „Денят започва” , а мъникът, който навсякъде я придружава издаде без да иска, че ще им сестричка.

Пред зрителите на телевизията майка мъникът изстреля, че иска да има сестричка, като така отговори на въпрос на водещия и издаде какъв ще е пола на бебето. А Мария Илиева много дипломатично замълча когато Алекс издаде дълго пазената й тайна.

Певицата е особено близка с първородната си рожба, за която казва, че е много умно дете и няма начин да не подготвя сина си за появата на най-новия член на семейството и със сигурност му е разказала за това, че ще роди момиченце. А хлапето по детски е наивно призна в ефир пола на бебето.

Бременната певица в студиото на БНТ при Георги Любенов
Снимка: Фейсбук

Младата майка коментира втората си бременност като разкри, че тя е по-спокойна, само дето  се е наляла малко повече, но е много щастлива и се чувства обичана. Детето й ще се роди през лятото и ще е лятно бебе, а тя е благодарна, че Алекс е много слънчево и добро дете и е по-развълнуван от нея в очакване на малката си сестричка, предават от hotnews.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар