Синът на Мария Илиева при баща си по празниците (Вижте как гушка сестричката си – Снимки)

Гласувайте за статията

Певицата пусна Алекс при баща му за новогодишните празници

Мария Илиева, която отглежда сама сина си е пуснала малчугана да прекара празниците с баща си.

Чаровният Алекс е посетил семейството на татко си. А бившият на певицата е събрал заедно двете си малки деца – по-големия си син от певицата и малката си дъщеричка от брака с Владислава.

От фотосите, които се появиха в социалната мрежа се вижда, че двете деца бързо са си станали близки, макар да не живеят под един покрив. Сладурските снимки показват, че в семейство Михайлови цари истинска идилия особено сред братчето и сестричето.

Синът на певицата гушка доведената си сестричка
Снимка: България днес

Явно недоразуменията между певицата и бившия й любим са останали в миналото и поп изпълнителката е съгласна наследника й да се вижда с баща си. Явно осъзнава, че за момченцето е много важно да има силна връзка и с другия си родител и роднините.

Алекс с леля си по бащина линия
Снимка: България днес

Въпреки, че между Мария и Георги не се получи да останат заедно, то сега татуираният мачо се показва като татко за пример и бащинството му се отдава, предават от bgdnes.bg.

Да си припомним, че той е единственият мъж, когото Илиева е показвала публично през последните години. Явно голямата разлика във възрастта и то в полза на певицата се оказа препъни камъка в любовта им, въпреки слуховете, че бяха стигнали до сватба и се сдобиха с наследник.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар