Синът на Мария Игнатова копие на Петко Димитров (Вижте порасналия Виктор – Снимки)

Блондинката се похвали с порасналото си момче, Виктор вече е тийнейджър

Мария Игнатова се показа с порасналия си син. Виктор, който е на 13 г е плод на връзката й с бизнесмена Петко Димитров вече е голямо момче и майка му се гордее с него.

Бившата половинка на Димитър Рачков, която трудно преживя раздялата с комика днес е като преродена. Има нова любов до себе си, а и остава и повече време да прекара със сина си. Тя наваксва пропуснатото време с него.

Мария Игнатова и сина й Виктор
Снимка: Блиц

На последното фото, което Игнатова публикува във мрежата тя се е снимала с Виктор и споделя с феновете си гледка, от която може да им спре дъха. Щастливата майка каза в тв интервю, че порасналият й син й действа успокояващо след поредната лъжлива публикация в медиите.

От думите й става ясно, че тийнейджърът и новият й мъж Ивайло Цветков Нойзи, с когото смени Рачков са в отични отношения и се разбират чудесно.

А на снимка на Виктор Димитров с баща му Петко в Инстаграм можем да кажем категорично, че хлапакът е одрал кожата на бизнесмена. Не е тайна, че като отговорен родител бившият на Мария Игнатова  се грижи за наследника си като не го дели от другите си двама по-малки сина. Напротив Виктор често прекарва време с новото семейство на татко си, Яна Димитрова  и двамата си братя.

Синът на Мария Игнатова одра кожата на баща си Петко Димитров
Снимка: Инстаграм

 

1 коментар
  1. Андро казва

    Нищо особено. И ние имаме деца, повечето хора също и всички са си хубави.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.