Синът на Коцето футболист, щерката на Николета – модел (Вижте талантите на звездните деца)

Гласувайте за статията

Синът на Коцето с мерак да стане футболист, вижте за какво мечтаят децата на звездите

Коцето е щастлив татко на две деца. По-малкият Алекс от сега проявява талант на футболист. Близките му казват, че е страшно енергично дете и докато татко му вае мускули в собствената си фитнес зала, малчуганът рита топка.

Фолк певецът призна в социалната мрежа, че му е построил на двора в новата си къща мини игрище за футбол. А дъщеря му Мариана също спортува, но ходи по пътеката всеки ден и залага на здравословна храна за хубава фигура. Александър не пропуска и да потича след кака си също на пътеката.

Децата на Коцето тренират на пътеката
Снимка: Инстаграм

Щерката на Николета Лозанова, която вече е красива малка госпожица от години се подготвя да стане модел. Никол Божинова вече има изяви на модния подиум и тя като мама обича да я снимат, а и камерата я обича.

Никол Божинова обича да я снимат
Снимка: Инстаграм

Дъщеричката на Преслава Паола, която все още е невръстна проявява певчески талант. Фолк звездата често пуска видеа с Малечка-Плечка, която й припява и се впечатлява когато види майка си на сцената.

Паола на Преслава музикална от малка
Снимка: Инстаграм

Мис България Антония Петрова се похвали с прощъпалника на сина си Благовест. Синеокото ангелче изненадало родителите си като грабнало портфейл, ортопедичен инструмент и химикалка.

Синът на Антония Петрова
Снимка: Инстаграм

Детето на Джена и Малкия Канар пък ще тръгне по пътя на семейството си. От сега малчуганът има на разположение всякакви музикални инструменти. Атанас Стоев III най-се радва на малките барабани, предават от ХотАрена. И дава заявка, че няма да изневери на фамилията и ще стане потомствен музикант.

Синът на Джена се заплесва по музикантите от малък
Снимка: Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар