Котенцето забила наследника на Кали заради слава (Прави си пиар на гърба на певицата?)

Гласувайте за статията

Котенцето сваля сина на Кали заради популярност

Най-големият син на Кали — Георги Димитров, от няколко седмици има връзка със скандална хип-хоп певица. Тийн дивата Котенцето нашумя именно покрай провокативни снимки на двамата, които се появиха в мрежата.

Кадрите разбуниха духовете и много от почитателите на фолк звездата избухнаха срещу публичната размяна на интимности между двамата. Други обаче са убедени, че връзката им не е толкова лична, колкото комерсиална.

Рап звездата е сред начинаещите изпълнители в бранша, но явно подобно на Сузанита е решила, че само един глас не стига. И по тази причина прави всичко възможно, за да привлече вниманието към себе си със скандал.

Двамата със сина на Кали са заедно съвсем отскоро, но вече успяха да шокират интернет обществото, пише HotArena.net. Мнозина обаче се съмняват, че връзката им е сериозна, или се касае за нещо постоянно и трайно.

Синът на Кали почти винаги е бил младеж за пример и певицата не крие, че се гордее с него. А феновете й се чудят как търпи новата му приятелка, която освен екзотичен вид, показва и доста провокативен характер.

Котенцето не е сред особено известните звезди на хип-хопа и явно се опитва да пробие по изтъркания начин — като си прави пиар на чужд гръб. Преди време тя имала връзка с колегата си Марсо, но двамата нито афишираха отношенията си, нито пък търсеха особена популярност. Сега екзотичната хип-хоп дива се е прехвърлила на сина на Кали. А почитателите на певицата са убедени, че това е, с цел да се възползва именно от нейната популярност, пише още „Галерия“.

Хип-хоп дивата Котенцето заби сина на Кали колаж сн. Фейсбук

Хип-хоп дивата Котенцето заби сина на Кали колаж сн. Фейсбук

Що се отнася до изпълнителката, Кали до момента по никакъв начин не е коментирала гаджето на сина си, нито е изразила неодобрение от нея. Нейни колежки обаче са убедени, че едва ли й е приятно начинаещата певица да я използва по такъв начин, за да стане по-популярна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар