Синът на Златка и Благой с рожден ден на аванта (Моделката и футболистът не платиха и стотинка за празника на Благо-младши)

Синът на Златка и Благой с рожден ден на аванта (Моделката и футболистът не платиха и стотинка за празника на Благо-младши)
5 (100%) 1 vote

Партито на Благо-младши стъпи на моделката и футболиста, почти без пари, въпреки, че бе баровско

Златка и Благой, които празнуваха рожден ден и кръщене на сина си с един купон не похарчиха доста пари за двойния празник на сина си. Говори се, че всичко им излязло много тънко, въпреки пищната украса и богатата трапеза.

Златка и Благо с парти на аванта по случай рождения ден на сина си
Снимка: Инстаграм

След като минала църковната церемония гостите, които били 30 човека се събрали около пищна трапеза. По груби сметки за целия масраф родителите на Блго-младши трябвало да похарчат поне 5 бона. Но според близки до двойката заради финансовата криза и пандемията се принудили да спретнат партито на аванта – без да дават пари, а да направят реклама.

Украсата със златните балони и бели ангелски крила се оценява поне на 500 лева. Специалните медени сладкиши, на които се кипри първата буквичка от името на детето и ангелчето с панелка от злато са за още 500 лева. Почти колкото излиза един рекламен пост на всеки средно известен инфлуенсър.

Пищна трапеза за гостите по доставни цени

Поканените не били изненадани, че тортата била бутафорна, използвана само за декор за снимките. Тях почерпили с истински десерт – друга торта с крем от шампанско и плодове. Чиято стойност е около триста лева.

Марковите питиета, засуканите мезета и изисканите ястия не натоварили бюджета на пестеливото семейство, тъй като били на доставни цени. Те биха струвала 3 бона, ако бяха платени с надценка, като в елитно заведение, предават от lifeonline.bg.

За всичко това Златка и Благо се разплатиха с куп рекламни клипове и снимки в социалната мрежа, рекламирайки всички, които се погрижиха за тържеството на сина им. Освен това за първи път показаха лицето на мъника Благой и така привлякоха по-голямо обществено внимание, което бе отразено на дълго и широко в таблоидите.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар