Синът на Джена и Наско Стоев без парти за 3-ия си РД (Вижте порасналия Наки – Снимки)

Гласувайте за статията

Синът на Джена и Наско Стоев стана на 3, хлапето празнува само с мама и тати

Синът на Джена и Наско Стоев се появи на бял свят преди три години на 24 март. Вчера палавникът имаше рожден ден.  И както се сещате семейството му няма да събере  цялата рода на пищна трапеза заради карантината. Празненство ще има, но само с родителите на Наки.

Така, че този път празникът на Атанас Стоев трети ще е доста по-различен от традиционното събиране на роднини и приятели край тежката софра, както е по традиция за Канарите.

Синът на Джена порасна и стана на три години
Снимка: Инстаграм

Певицата пусна снимка на сина си в инстаграм и го поздрави за личния му празник с мило послание. Джена написа, че появата на първородния им син е осмислила живота им. Призна на Наки колко много го обичат с татко му и му пожела Бог да бди над него.

Щастливата майка сподели, че за почерпка са приготвили домашни мъфини. Като и тримата  са се включили в направата им. Тя е категорична, че само любовта и простите неща могат да направят живота ценен, предават от planeta.tv.

Не пропуснаха да честитят на внука си рождения ден и Надя и Атанас Стоеви. Като му пожелаха да расте жив и здрав под грижите на майка си и баща си.

Музикантската фамилия този път ще пропусне да се събере заради мерките срещу коронвируса. Но те са отговорни хора и спазват изолацията.

Вижте още снимки на порасналия Наско-младши в галерията!

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар