Синът на Джена с домашно парти за РД (Вижте колко порасна 4 годишното хлапе – Снимки)

Гласувайте за статията

Най-малкият Канар стана на 4 и без съмнение ще тръгне по стъпките на родителите си

Синът на Джена и Наско Канара навърши 4 годинки. Хлапето, на което цялата фамилия вика галено Наки порасна и мама и тати са много горди с него.

След като скоро майка му показа колко умел скиор е сега навръх рождения му ден сподели ново фото, от което се вижда как смело борави с палите на барабаните на баща си. Щастливата родителка на малкото юначе първа го поздрави с личния му празник като написа трогателно послание в социалната мрежа, с което разчувства феновете си, предават от trafficnews.bg.

Наки умело борави с палките на барабаните на баща си
Снимка: Инстаграм

Джена си припомни как преди 4 години двмата с баща му очаквали с нетърпение неговата поява и никога няма да забрави спомена когато се родил. Тя му пожела да им е жив и здрав и Бог да го закриля!

Рожденикът се радва на тортата с любимите герои
Снимка: Инстаграм

По-късно се появи и снимка на четригодишното хлапе с торатата, която получил за рождения си ден. На която е изобразен любимия герой на Наки – Бен 10,не липсва и цифрата 4. Въпреки, че за празника няма да има пищно парти, наследникът на Канарите ще го порещне в домашна обстановка. А майка му допълва: „Може да е затворено всичко,може да сме само семейството,но той е повече от щастлив! Любовта е нужна на света и всичко ще започне да се оправя!💙”

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар