Синът на Деси Радева й води снаха- модел (Вижте каква красавица заби Страхил – Снимки)

Гласувайте за статията

Страхил на Деси Радева влюбен до уши в модел, синът на първата дама заби голяма красавица

Деси Радева може да се похвали с уникална кандидат снаха. Синът на първата дама от брака й с депутата Свиленов си падна  по модел. Президентшата скоро може да стане свекърва тъй като наследникът й е хлътнал по хубавата Деляна.

Госпожица Кавръкова е танцьорка на народни танци, но се изявява и като професионален модел. Само заради любимата си Страхил Свиленов си е направил профил в социалната мрежа за да я следва.

Снимка: Инстаграм

Все още няма яснота на какъв етап са отношенията между двамата защото синът на Деси пази в секретност личния си живот. За разлика от известната си майка. Но момичето не е за изпускане.

Снимка; Инстаграм

За единствения наследник на първата дама е известно твърде малко. Той е бивша звезда на „Лески” по волейбол. А в момента учи зад Океана в щата Айова в университета  „Маунт Мърси”.

Снимка: Инстаграм

До сега никой не е виждал Страхил с гадже. Но пък ако се запознаем с биографията на Деляна Кавръкова няма как да не установим, че тя е идеалната  снаха на госпожа Радева.

Снимка: Инстаграм

За чаровната девойка фолклорът е най-голямата й страст. Тя е завършила столичното училище по танцово изкуство. С това се доближава до интересите на първата дама. Която също е любителка танцьорка в школата „Омайно биле”. Но след като влезе на „Дондуков” 2 не се появява на спектакли на групата заради протокола.

Бъдещата свекърва има с кандидат снахата още една допирна точка и това е модата. Девойката е един от най-търсените родни модели и има професионални фотосесии. Освен нашенските и чуждите марки са забелязали красавицата. Която съвсем скоро се похвали, че ще рекламира парфюм на „Виктория Сикрет”, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар