Синът на Антония Петрова най-глезеното ВИП бебе (Водят го вече на фризьор)

Гласувайте за статията

Едногодишният син на Антония Петрова тръгна на разкрасяване

Синът на Антония Петрова стана на година и един месец. За това кратко време от своя живот хлапето е пътувало до няколко страни в света. Благовест бе на яхта в Гърция, запозна се с болид от Формула 1 в Дубай, бе на небостъргач в Абу Даби и дори се къпа в Персийския залив.

Гордата му майка реши обаче, че е станало време да му направи и първата фешън подстрижка. И то при професионалист. Русата косица на мъника вече започнала да му пречи и затова бе заведен на фризьор за първи път.

Синът на Антония Петрова преди
Снимка: Инстаграм

Антония Петрова показа сина си преди да му направят прическата. Синеокото момченце умили феновете с разрошения си перчем. А майка му написа, че е настанало време за първа среща с фризьор и зъболекар. Като се похвали, че дори след подстригването косата на сина й пак е останала руса.

Бест Батинков на фризор и в зъболекарския кабинет
Снимки: Инстаграм

Мис България обяви на всички, че Бест Батинков на една година и един месец вече има цели 14 зъба в устата си и затова посетиха и зъболекар. Който да го научи да си мие зъбките и да се грижи за тях.

От множеството снимки, които госпожа Батинкова публикува в социалната мрежа стана ясно, че мъникът е приел спокойно и не с по-малко любопитство срещата с личната си фризьорка и стоматолог. За което заслуга има татко му, който е до него и му дава кураж, пише ПИК.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар