Синът на Алисия копие на баща си (Вижте порасналия Валери Божинов – младши – Снимки)

Гласувайте за статията

Синът на певицата порасна и възмъжа, Валери-младши одра кожата на баща си

Синът на Алисия и Валери Божинов е станал красив тийнейджър. Момчето на фолк певицата от връзката й с футболиста съвсем е заприличал на татко си. Докато бе по-малък имаше чертите на майка си. Но сега е станал копие на Божинов- старши.

Валери-младши копие на баща си
Снимка: Инстаграм

И не само на външен вид момъкът, който носи името на родителя си  го е наследил, но и от малък върви по неговите стъпки. Идвамата имт влечение към сръбската музика, а освен това Влери, който е роден през 2007 г се изявява като централен нападател в школата на ФК Славия, където от доста време тренира.

Тийнейджърът задмина на ръст майка си
Снимка: Инстаграм

Със сестра си Никол, която е дъщеря на плеймейтката Николета Лозанова
Снимка: Инстаграм

Скоро в интервю за медиите младият футболист призна, че в клуба го приемат като нормално дете, а това, че е син на Божинов за него не значи нищо, но все пак се старае да е сред най-добрите  бъдещи млади надеждни спортисти. И заявява, че ще стане по-добър от баща си, предават от hotnews.bg.

Момъкът на фолк певицата  и футболистът доста порасна напоследък, издължи се и дори задмина майка си на ръст. Като стърчи с около половин глава над нея. Преди Алисия се притесняваше да не остане нисък като нея, но сега е сигурна, че ще се източи още и ще стане любимец на жените, какъвто е неговия баща. Все пак е на възраст, в която младежите растат много бързо.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар