Синът на Алекс Петканова одра кожата на баща си (Вижте колко си приличат Габриел и Дани)

Гласувайте за статията

Габриел е копие на баща си Даниел, мъникът му одра кожата

Алекс Петканова и Дани показаха порасналия си син Габриел. Цялото семейство се е снимало на коледни снимки като всички са се издокарали с тематични блузки с еленчета.

Габриер и Дани си приличат като две капки вода
Снимка: Труд

Габриел и майка му са с червени такива, а татко Даниел е със зелено. Над снимките е работил професионален фотограф и те приличат по-скоро на коледни картички, предават от trud.bg.

Порасналият Габриел стана голям сладур
Снимки: Инстаграм

От фотосите на щастливото младо семейство веднага се набива на очи колко много си приличат син и баща. Малкият е пораснал и е станал голям сладур. От физиономиите и муцинките, които е направил за пред камерата се вижда, че никак не му е чуждо да позира пред обектив, а усмивката на мъника е досущ като тая на щурия му татко.

Да припомним, че Дани и Алекс се ожениха в рилити формата ВИП Брадър преди две години, след като преди това се бяха скарали и се разделиха с грандиозен скандал. Никой не вярваше, че бракът им ще се окаже щастлив.

Но ето го днес вече са трима след като в началото на тази година се роди наследника им Габриел. Който скрепи връзката им напук на слуховете, че няма да издържат много време заедно като съпруг и съпруга.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар