Синът на Алекс и Дани Петканови с първи РД (Вижте снимки от приказното парти)

Гласувайте за статията

Габриел на Алекс и Дани Петканови стана на годинка, мъникът расте като голям сладур

Синът на Алекс и Дани Петканови празнува първи рожден ден. Грижовната му майка публикува снимки на малчугана в социалната мрежа и показа уникалната торта на рожденика.

Габриел с Алекс и Дани Петканови на първия си рожден ден
Снимка: Инстаграм

Сладкото изкушение е истинско произведение на сладкарското изкуство. То има формата на жираф и на него с букви е изписано името – Габриел. Цялото семейство се е щракнало с тортата и широки усмивки греят на лицата им.

Алекс Петканова показа още много снимки на сина си в социалната мрежа. Като написа и мило послание за личния му празник. Тя трогна феновете с думите, че Габриел е променил живота й още от първия миг, в който се е появил. Като призна, че обича всяка една безсънна нощ и му благодари, че ги е избрал с Дани за негови родители, предават от life.dir.bg.

Снимки: Инстаграм

За съжаление от поста на Алекс не става ясно дали е имало много гости на партито. Но ако съдим по огромната торта явно поканените на рождения ден няма да са малко.

Габриел Петканов е едно от най-известните звездни бебета в социалната мрежа. Хлапето е със собствен профил още от раждането си. А родителите му го поддържат грижливо.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар