Тъпо! Симона краде песен на Цветелина Янева!

Гласувайте за статията

Скандално се завъртя новият клип на Симона към парчето “Да не видя”. Песента е крадена!

Кой накисна Симона в кашата с крадената песен?

Песента на Симона “Да не видя” си прилича като две капки вода с хита на Цветелина Янева “Мога пак”. Разправията на двата екипа тепърва предстои, пише medialife.bg. Трябва наистина да имаш някого зад гърба си, за да направиш подобно нещо. Форумите вече нервничат и се възмущават от наглата кражба, за която младата фолк дива може би няма вина. Цвети си е Цвети, обобщават фенове на Цветелина, за които любимката им е недостижима, а младата й колежка доста рискува, изпълнявайки позната песен на друга певица. На всичко отгоре текстът е безпомощен и семпъл в сравнение с този на Цветелина!
Задкулисните боричкания във фолка едва ли интересуват публиката, но тя все пак неволно става свидетел, а донякъде и потърпевш от маневрите на различни фактори. Песента на Симона е представена като творба на Пламен Стойчев-Папо, когото светските репортери сочат като отговорен за гафа с дублираната мелодия. Стойчев рециклира залязлата ПроМюзик в ефира на Фен ТВ и търси утвърждаване с единственото си лице и глас – Симона. Шумотевицата около крадения хит може да се окаже и преднамерена заради дозата реклама.
Самата Симона е интересно момиче, което изпълнява попфолк и е лудо по хеви метъла. Любопитно е дали от случката с дублажа тя ще извлече дивиденти или ще трябва да се извинява?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар