Симона Загорова умили с нова снимка на бебето (Трогателно фото на внучката на Глория)

Симона Загорова умили с нова снимка на бебето (Трогателно фото на внучката на Глория)
3.33 (66.67%) 3 votes

Младата майка показа дъщеричката си на ново трогателно фото

Симона Загорова, която стана майка за първи път на малко момиченце преди по-малко от месец не може да скрие любовта си към дъщеричката си и често се хвали със снимки на мъничето си.

Младата майка пусна трогателно фото, на което се вижда крачето на дъщеричката й, което е хванала в ръцете си. Симона е възхитена от съвършенството на бебето и написа към кадъра: „Само тази обич е такава! Тя не иска нищо, само дава!” 💗💗💗”. Посланието е цитат от песента „Имам нужда от теб”, която преди време изпя в дует с майка си.

Гордата майка се похвали с ново фото на дъщеричката си
Снимка: Инстаграм

Почитателите на Загорова както и тези на фолк певицата Глория бяха умилени от фотото и я засипаха с комплименти: „Бъдете здрави,кърмене на поискване и много гушкане за спокойно и щастливо бебче ❤️”„Самото съвършенство ❤️”, „Ще го изям това малко краченце❤️❤️❤️❤️❤️”, са само част от коментарите в социалната мрежа.

Щатливата мама сияе, дори без грим е още по-хубава
Снимка: Инстаграм

Малко по-късно Симона пусна още една снимка, на която позират заедно с Дани и малката принцеса Галина, на която все още не показват лицето. Феновете отбелязват, че младата майка е много по-красива без грим и коментират: „Колко си красива без грим, естествено красива. Бъдете щастливи. Очакват ви незабравими мигове.❤️”, „Самото съвършенство ❤️”

В новия дим на семейството цари истинска идилия и любов. Младите родители не могат да се нарадват на щастието, което ги сполетя. Те са много горди, че ще отгледат детето сами и ще му дадат цялата обич на света.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар