Симона Загорова стяга сватба (Щерката на Глория запозна гаджето с баща си – Подробности)

Симона Загорова стяга сватба (Щерката на Глория запозна гаджето с баща си – Подробности)
3 (60%) 2 votes

Младата певица заведе зет на баща си в Стокхолм, Илия Загоров благослови младите

Симона Загорова се носи на крилите на любовта от доста време. Младата певица и полицаят, който открадна сърцето й са на крачка от сватба.

За това говорят снимките, които Симона публикува в Инстаграм. Двамата с Дани са отпътували за Стокхолм  където живее татко й от доста години. Явно връзката на влюбените от ден на ден се задълбочава защото няма друго обяснение на факта, че навръх 24-ия си рожден ден дъщерята на Глория е  решила да представи любимия си на Илия Загоров.

Първата снимка на младите  е от самолета , с който са изминали 2700 километра до столицата на Швеция. Младата госпожица за последно бе там миналата година преди пандемията. От тогава не се е виждала с баща си, а сега му води и приятеля си.

Симона Загорова заведе зет на баща си
Снимка: Инстаграм

От следващите кадри се вижда, че Илия Загоров и харесал много бъдещия си зет и няма нищо против дъщеря му да се обвърже с него. На фотото Симона и баща й са седнали на предната седалка на колата, с която е отишъл да ги посрещне на летището. А на задната е Даниел и жената, с която музикантът живее от дълго време. И на четиримата на лицата греят щастливи усмивки.

И Глория даде благословията си за младите
Снимка: Инстаграм

Според слуховете Глория не одобрявала избора на дъщеря си. Примата на фолка обаче явно е дала благословията си на младите защото на една от снимките, на която са се щракнали Симона и Даниел, тя я коментира, поставяйки сърце и написа: „Красиви” предават от life.dir.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар