Симона Загорова се изтипоса с прекалено дълги крака (Вижте как се излага с кофти фотошоп – Снимка)

Симона Загорова се изтипоса с прекалено дълги крака (Вижте как се излага с кофти фотошоп – Снимка)
5 (100%) 1 vote

Дъщерята на Глория стана за смях с безкрайно дългите си крака, които си изтипоса с фотошоп

Симона Загорова започна да прекалява с фотошопа, забелязаха нейни фенове, които се смеят на последната й издънка. Младата певица винаги се е старала да изглежда много по-слаба затова понякога се увлича с компютърната програма и става жертва на собствените си грешки.

Естествено, с майка като красавицата Глория младата дама иска да изглежда перфектно. Мечтата й е да има безкрайно дълги крака, с каквито природата не я е дарила. Така, че чрез фотошоп Симона е решила да ги издължи.

Симона Загорова се изтипоса с крака 2 метра
Снимка: Инстаграм

Оказа се обаче, че вместо ефект се получи дефект, тя изглежда комично и стана за смях. В мрежата се хилят, че Загорова така е изпънала нозе, че още веднага с бегъл поглед на последните й снимки се познава как несръчно е боравила със специалната снимкообработваща програма.

Това може да се установи и по лицето на певицата, което изглежда твърде стеснено и дълго. Според почитателите на дъщерята на Гло, тя все пак драстично се е вталила. Явно да стопи излишните си кила и е помогнал новия й приятел. Който има пръст в пълната й промяна.

А някои подозират, че може да се е доверила на хранителния режим, който използва майка й, с който от много години се поддържа в перфектна форма, предават от show.blitz.bg. Но феновете й я съветват да не прекалява с фотошопа и да не обработва снимките си.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар