Симона Загорова се изнесе от дома на Глория след жесток скандал (Двете не си говорят заради ВИП Брадър – Всичко за цирка)

Симона Загорова се изнесе от дома на Глория след жесток скандал (Двете не си говорят заради ВИП Брадър – Всичко за цирка)
4.5 (90%) 2 votes

Симона Загорова се е изнесла от дома на майка си след жесток семеен скандал

Симона Загорова и майка й Глория са в жестока война. И причината е ВИП Брадър. Продуцентите на шоуто поканиха за участие дъщерята на фолк примата и Симона прие офертата.

С това обаче разгневи сериозно майка си. Сега двете дами не си говорят, а напоследък дори не живеят под един покрив. Щерката се е изнесла в Кърджали, където баща й Илия Загоров кара лятната си ваканция, писа „Уикенд“.

Глория неведнъж е получавала предложения за изяви във „ВИП Брадър”. И винаги ги е отклонявала, защото не желае да бъде забърквана в интригите на шоуто. Тя смята, че публиката трябва да я вижда само в една единствена светлина – като певица на сцената, а така разсъждава и за щерка си. Русенката се притеснява, че риалитито може да окаже негативно влияние върху репутацията на младата Симона. Госпожица Загорова спечели това лято най-престижния наш естраден конкурс – „Бургас и морето” и засега има безупречно реноме сред публиката и в музикантските среди, но дали ще е така и след „ВИП Брадър”? „Големият брат” залага страхотни капани на съквартирантите и е цяло геройство, когато някой успее да остане неопетнен в Къщата.

Симона Загорова и Глория

Снимка: Планета

„Симона се закле пред майка си, че няма да се орезили в предаването, но не успя да успокои Глория. Примата на фолка и сега е категорична, че дъщеря й не бива в никакъв случай да влиза в предаването на Нико Тупарев”, сподели добре информиран източник на „Уикенд”. И допълни, че против участието на младата певица във „ВИП Брадър” бил и дългогодишният й приятел. С него Загорова също се скарала, след като не получила подкрепата му. „Щом не проявяваш разбиране, най-добре е да се разделим”, заявила тя на гаджето си.

21-годишната щерка на Глория е амбицирана да се представи отлично в Къщата и полага усилия да влезе в перфектна физическа форма преди старта на риалити №1. Тя ходи на фитнес всеки ден, а според запознати вече си има и нов ухажор – левент с красота на манекен и ум на интелектуалец. Симона била наясно, че шоуто с аудитория от над 1,5 милиона зрители ще я направи една от най-популярните дами в шоубизнеса и така ще излезе от сянката на властната си майка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар