Симона Загорова се втали за НГ (Снимка от празника й)

Симона Загорова се втали за НГ (Снимка от празника й)
5 (100%) 1 vote

Симона Загорова се втали до неузнаваемост за празника

Симона Загорова определено блестеше в празничната нощ

Симона Загорова се втали до неузнаваемост за Нова година! Щерката на Глория от много време се бори с излишните килограми като дори и за бала си не успя да влезе в перфектна форма. И й се наложи да избира по-свободна рокля, за да скрие наедрялото си тяло.

Симона Загорова с гаджето си на Нова година

Симона Загорова с гаджето си на Нова година

Заради което дори тръгнаха слухове, че е бременна от гаджето си Симеон. Слухове, които се оказаха безпочвени, но очевидно достатъчно повлияха на Симона, за да се вземе в ръце. Младото момиче се подложи на строг хранителен режим, за да може да свали килцата, които я мъчеха.

И заради които още преди години майка й Глория я заведе на дебелариум. Резултатът от диетата определено е видим с просто око, коментират впечатлените фенове.

Които гледаха Симона на живо в новогодишната нощ в хотел в „Св. Св. Константин и Елена“. Там младата певица се изявяваше заедно със звездната си майка като част от празничната програма. За събитието звездната щерка се беше спряла на дълга черна рокля, която подчертаваше формите й.

И ясно показваше, че Симона е спечелила битката с килограмите, поне на този етап. „Наистина изглежда като звезда“, не крият възхищението си феновете.

Заедно със Симона и майка й неотлъчно беше и гаджето на щерката Симеон. Който не крие, че се разбира изключително добре с Глория, която го е приела безрезервно като половинка на дъщеря й.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар