Симона Загорова сваля килограми с фотошоп (Вижте как стана за смях + Снимки)

Гласувайте за статията

Симона Загорова мести море с дупе, певицата сваля кила с фотошоп, но стана за смях

Симона Загорова е в плен на новите технологии. Вместо да сваля кила с диети тя използва фотошоп програмите, за да се прави на слаба.

Защо да се подлага на лишения като може за нула време да оформи тялото си с новото приложение на Google Play, което е специално създадено за пищни дами да си пускат снимките. На които изглеждат като моделки.

Симона от години води борба с излишното си тегло. За разлика от майка си, която има силна воля младата певица от дете е с едри форми и не успява да се справи с тях.

Симона Загорова в действителност
Снимка: Блиц

Симона Загорова с фотошоп
Снимка: ХотАрена

На последните фотоси, на които Симона се е снимала на морето можем да се насладим на перфектното й тяло. Каквото в действителност тя няма. Няма следа от едрите и бедра мощното й дупе. Но от ХотАрена се натъкнаха на някои дефекти в снимката. Зад щерката на Глория се вижда как морето и вълните са се разкривили и издават, че е певицата е прекроила тялото си. И сякаш е отместила морето със задницата си, смеят се феновете.

Загорова не е единствената, която се вталява с мобилното приложение. От него се възползват и други звезди като Мария Илиева, Гери-Никол и Тита. А за Андреа няма какво да споменаваме. Тя е най-критикуваната изпълнителка заради фотошопираните си снимки.

Само, че почитателите им не могат лесно да бъдат заблудени и известните стават за смях с дефектите, които допускат на фотосите си, предават от hotarena.net.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар