Симона Загорова разплака баща си за РД (Вижте как го изненада)

Гласувайте за статията

Симона Загорова прелетя хиляди километри до Стокхолм заради РД на баща си

Симона Загорова успя да изненада Илия Загоров за рождения му ден. Младата певица показа, че макар да е дете на разведени родители обича и уважава баща си. Явно Глория я е възпитала добре.

Щерката на примата на фолка пусна в социалната мрежа пост, в който обяви, че 2700 километра не са никак много когато искаш да зарадваш баща си. Родителят й от години живее в Стокхолм, но разстоянието не е пречка да му покаже любовта си. Тя написа мило послание, с което пожела на татко си да си остане такъв какъвто е и му призна колко много го обича.

Снимка: Инстаграм

От видеото в Инстаграм което певицата пусна се вижда как близките на баща й, с които празнува закриват очите му докато тя влиза в стаята. А Илия Загоров когато вижда кой е влязъл започва да плаче от вълнение.

View this post on Instagram

2700 километра до истинското щастие! Честит да си ми, тати! Остани си същия! Обичам те безкрайно!!! ❤️❤️❤️

A post shared by 🎙 𝓢𝓘𝓜𝓞𝓝𝓐 𝓩𝓐𝓖𝓞𝓡𝓞𝓥𝓐 🎙 (@simonazagorova21) on

 

Неин фен пише: „Това е най- голямото богатство за един баща. Обичай го и му прави изненади. Това най ни радва когато ни делят толкова много километри от децата ни. Прекрасна изненада. Поздравявам те за което. А още по-сладко е че и двамата сте музиканти , което ви прави още по-близки когато сте заедно и споделяте времето само за вас. Да ти е жив и здрав”

Снимка: Инстаграм

Малко по-късно Симона пусна и няколко клипчета, от които се вижда как е продължил празника. Двамата с баща си нали са музиканти се веселят като свирят и пеят български песни, предават от trud.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар