Симона Загорова пропя рап и стана за резил! (Фенове я попиляха в мрежата)

Гласувайте за статията

Симона Загорова пропя рап и стана за резил

Симона Загорова пропя рап и стана за резил. Певицата се изложи яко с новата си песен „Амазонка“, в която, вместо да пее рапира. Парчето е на светлинни години от отличената й с първа награда на „Бургас и морето“ песен „Как искам времето да върна“. И тотално се откроява от предишните й парчета.

Напоследък певицата е в трескаво търсене на собствен стил. Тя мина през поп и рок, към поп фолк, а сега и рап. За съжаление обаче, почитателите й са категорични, че не е нито Лил Ким, нито Карди Би, нито някоя от другите рап звезди. Освен това мнозина се оплакаха, че говоренето не й се отдава. А някои направо я помолиха да не върви по стъпките на Сузанита, Гери-Никол, Дара и Тита, а да прави нормална музика, вместо чалга рап.

Очевидно Симона още не е намерила своята ниша, където да се изявява и пробва от всичко по малко. За съжаление обаче проектът й с Гъмзата се оказа тотален провал. Поне според оценките на нейни почитатели. Повечето от тях не й спестиха критиките си за съвместната песен в You Tube.

„Имаш прекрасен глас, но имах усещането, че слушам Тита, Дара или Гери-Никол в кофти вариант. Намери свой стил“, „Това не е нейният стил“, „Майка й прави по-качествена музика“, „Подобни песни са болка за ушите. Ни ритъм, ни текст… Ад“, „Язък за гласа. Такова разхищение“, „Спрете музикалния терор“, „Не, не е твойто“, „Прилича на Галена“, „Боза“, „Този път яко се изложи“, коментират разочаровани почитатели на изпълнителката.

Много от тях се надяват това да бъде последната подобна грешка на тийн звездата. Още повече, че рап музиката изобщо не й се отдава.

Кофти рап издъни Симона Загорова сн. You Tube

Кофти рап издъни Симона Загорова сн. You Tube

Не бяха малко и онези, които я посъветваха направо да отиде в „Пайнер“ или да пее попфолк, тъй като очевидно чалгата е в кръвта й. Други пък се надяват следващият й проект да е по-смислен и сполучлив.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар