Симона Загорова призна: Нямам гадже, не ми е до момчета! (Вижте защо)

Гласувайте за статията

Симона Загорова не се интересува от гаджета

Симона Загорова нехае за гаджетата. Изпълнителката сподели, че в момента няма никакъв интерес към момчетата, нито се интересува от тях. Звездата даде интервю за Сашо и Деси в „Преди обед“ в което представи новото си парче „Ваву“.

Младата певица охотно говори за музиката си, за реакциите на родителите си към новата й песен и за плановете си в кариерно отношение. Симона сподели още, че е минала курс по-разумно шофиране на пътя, като в добавка е имала и някои допълнителни уроци как да се пази по време на катастрофа.

„Работата ни е такава, че сме постоянно на път. Да, има човек, който винаги ме придружава, но майка ми, а и аз държахме да мога да шофирам и сама. Дори на дълги разстояния. Сега вече знам колко е важно да си добросъвестен шофьор и да управляваш автомобила си отговорно. Но знам и как да реагирам при инцидент, когато колата се обърне“, разкри още младата звезда.

Само по отношение на личния си живот Заговора отказа да говори. Самата тя се пошегува, че май напоследък няма такъв. „Постоянно съм по участия, постоянно съм заета в студиото, но съм много щастлива“, додаде изпълнителката. И призна, че за нея работата не е натоварване, а удоволствие. „Колко му е да излезеш и да пееш час-два за настроение на хората. А след това ходи, където искаш, прави каквото искаш“, с усмивка споделя изпълнителката.

Симона не крие, че въпреки това се чувства наистина отговорна към феновете си и вече работи върху още няколко проекта, които обещава скоро да събере в албум.

Симона Загорова не мисли за гаджета сн. Би Ти Ви

Симона Загорова не мисли за гаджета сн. Би Ти Ви

Що се отнася до момчетата, Симона със смях споделя, че в момента няма гадже. „Въобще не ми е до това. Сега е време да се бачка, да пея, какви момчета! Има време за тях“, казва тийн звездата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар