Симона Загорова показа топ форма на морето (Певицата засенчи чалгаджийките с визия и успехи)

Гласувайте за статията

Симона Загорова показа топ форма на морето, сложи в малкия си джоб и певиците

Докато фолк певицата Мария почти остана без дрехи и се снима с лукс тоалети в Кан, само и само да привлече внимание, дъщерята на Глория — Симона Загорова, предизвика фурор в социалните мрежи.

Наследничката на фолк певицата не само порасна и се разхубави като майка си, но също така направо засенчи колежките й. При това с естествена хубост и без подобрения по себе си.

Симона почти не може да си намери свободен момент от участия, но между паузите все пак зарадва феновете с няколко снимки. Сестрите Кардашиян пасти да ядат – родната изпълнителка е по-готина и от тях, а освен това е видимо и по-талантлива.

Дъщерята на Глория се радва на голяма популярност сред меломаните и целият й график е зает от участия. Изпълнителката, освен това демонстрира супер форма и младежко излъчване, каквото и най-скъпите пластични операции не могат да осигурят на застаряващите чалга изпълнителки.

Симона събра погледите и на плажуващите в Свети Влас, където имаше участия последната седмица Младата певица предизвика еуфория и вълнение, а не един и двама нейни почитатели се опитаха да я поканят на по питие още преди участието й, докато събира тен край басейна.

Симона Загорова в топ форма на морето сн. Инстаграм

Симона Загорова в топ форма на морето сн. Инстаграм

Изпълнителката, която има и доказан певчески талант, продължава да се радва на огромна популярност. И доста успешно измества дори колежките на майка си. Някои от феновете й с възторг коментират, че е засенчила дори Мария, която към момента се смята за една от най-успешните и красиви фолк певици у нас. Почитателите на Симона обаче са категорични, че крехкото миньонче не може да стъпи и на малкия пръст на дъщерята на Глория. „Надмина всичките фолк певици! И си по-хубава от тях, и си по-талантлива“, коментират фенове на тийн дивата. Въпреки че самата Симона няма нищо общо с поп фолка, а отдавна се е насочила към поп и джаз пеене.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар