Симона Загорова подхвана собствен бизнес (Щерката на Глория сменя амплоато, за да издържа дъщеря си и гаджето)

Гласувайте за статията

Симона Загорова оставя сцената на заден план

Дъщерята на фолк звездата Глория никак не си губи времето. Симона Загорова предвиди от рано новата коронакриза, която ще удари музикалния бранш, и предприе сериозна бизнес крачка.

Симона, която е наследила не само красотата на майка си, но и нейния певчески талант, е решила да помисли за бъдещето си и за сигурен доход.

Младата певица, която в началото на годината стана и майка, създаде своя музикална академия.

симона загорова

Снимка: Фейсбук

„Време е за ново приключение! Това да направя музикална академия и да бъда преподавател по пеене е моя мечта от няколко години. След завършването на висшето си образование съм готова да започна и още един нов етап в кариерното си развитие и израстването ми като човек“, обяви Загорова.

„Заповядайте заедно да изучаваме техниките на певческото изкуство, актьорското майсторство и сценично изпълнение на високо ниво! Единственият път е нагоре“, показа Симона всички желаещи.

„Успех в новото начинание, Мони ! Мисли. Вярвай. Мечтай. Рискувай. Бих добавила : Действай“, насърчи я Глория в новото й занимание. Междувременно Симона е една от малкото певици, които имаха силен сезон по морето с участия почти всяка вечер, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар