Симона Загорова – от пухкаво детенце до готина мацка (Снимки как се промени)

Симона Загорова – от пухкаво детенце до готина мацка (Снимки как се промени)
5 (100%) 1 vote

Симона Загорова беше доста едричка като малка, но успя да пребори килограмите

Симона Загорова се превърна в красива млада дама, категорични са феновете й

Симона Загорова претърпя сериозна метаморфоза през годините. Младото момиче беше доста пухкавичко като малко, да не кажем направо дебеличко. Заради което майка й – поп фолк примата Глория, дори се принуди да я заведе на дебелариум, за да й помогне да влезе във форма.

Симона Загорова преди и сега

Симона Загорова преди и сега

Освен това от малка Симона е подлагана на постоянни хранителни режими, за да не трупа излишни килца. Самата тя неведнъж е признавала, че рядко си позволява да се отпусне с храната, тъй като следи калориите, които приема.

Очевидно всички тези усилия все пак са дали резултат и към днешна дата младата госпожица впечатлява с визия. Щерката на Глория е успяла да се отърве от ненужните килограми, без да навлиза в другата крайност, така типична за колежките на звездната й майка – да стане твърде слаба.

Според феновете и на двете, в момента Загорова изглежда по-добре от всякога и няма никаква нужда да слабее повече. Въпреки това обаче все пак се намират недоброжелатели, които да критикуват визията на младото момиче. Изтъквайки, че тя продължава да е твърде едра за възрастта си и трябва да вземе мерки.

Действително, миналата година Симона успя да втрещи феновете на бала на гаджето си Симеон като се появи с доста впит по нея гащеризон, който твърдя явно очертаваше заоблените й форми. Което пък накара онлайн потребителите да се съмняват, че двамата с гаджето са направили белята и госпожицата е бременна.

Това се оказаха просто слухове, а тази година Симона успя да се втали за собствения си бал. Вижте в галерията ни как се промени Симона Загорова през годините.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар