Симона Загорова отвя чалгаджийките с форми (Щерката на Глория впечатлява с огромен естествен бюст – Снимки)

Симона Загорова отвя чалгаджийките с форми (Щерката на Глория впечатлява с огромен естествен бюст – Снимки)
3 (60%) 1 vote

Симона Загорова отвя чалгаджийките с естествения си бюст

Лятото все още не е приключило за Симона Загорова – дъщерята на Глория. Младата певица се припича на гръцкия остров Тасос и залива социалните мрежи с провокативни снимки.

„Щастието е въпрос на решение. И това е най-важното решение в живота ти! То определя всичко – как ще живееш, как ще се чувстваш, как ще се отнасяш към себе си и към света около себе си…“, пише гласовитата Симона в социалните мрежи.

Певицата си направи цяла импровизирана фотосесия на красива бяла скала в тюркоазените води на Тасос. Симона смени няколко пози и всички фотоси бяха предоставени за гледане в личния й профил във „Фейсбук“.

Симона Загорова

Снимки: show.blitz.bg

Прави впечатление огромният естествен бюст на дъщерята на Глория. Според специалисти, гръдната й обиколка е 120 см, което е прецедент в музиката. С почти същите сантиметри разполага и нейната майка, но с помощта на силиконови импланти.

Кариерата на звездната щерка се развива повече от успешно, а графикът й с музикални изяви е запълнен с месеци напред. Певицата слава в малкия си джоб по брой участия едни от най-актуалните имена в поп и попфолк гилдията. Вероятно се дължи и на факта, че не се засилва с космически хонорар като повечето, а се навива да пее за 1000-1200 лв., предават от show.blitz.bg.

Снимки: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар