Симона Загорова отвя Преслава и Глория (Показа уникална фигура)

Гласувайте за статията

Симона Загорова показа уникална фигура по празниците

Симона Загорова показа уникална фигура. Дъщерята на Глория успешно сложи в малкия си джоб кака си Преслава, както и майка си.

Въпреки че Глория минава за една от най-красивите жени в поп фолка и в зряла възраст да не се предава, Симона доста успешно догонва майка си, а дори я и надминава.

Нещо повече – красавицата слага в малкия си джоб и Преслава. И е на път да я отнесе не само с глас, но и със стил.

Чаровната поп дива си пусна нови снимки в стилен черен тоалет и с тотално нова визия. След концерта на „Планета“, където отнесе критики, че прекалено се е състарила, за да прилича на Глория, дъщеря й реши да се върне към младежкия си имидж.

На Нова година Симона изглеждаше стройна като фиданка и изключително елегантна. С ботуши тип „Чизми“ до над коляното и елегантна черна рокля тийн звездата определено обра овациите.

И докато модните критици се възхищават на все по-елегантния гардероб на красавицата, феновете с нетърпение чакат новата й песен. Симона Загорова записа първи самостоятелен сингъл миналата година — „Моето момче“, но не успя да спечели публиката.

„Тя е като българската Майли Сайръс. Дете на невероятно талантливи родители, от малка звезда и певица, а публиката очаква наистина много от нея. Нищо чудно, че първата й песен бе толкова обсъждана и критикувана. С Глория тя показа част от таланта си — хората искат да го видят целия“, коментират почитатели на тийн дивата. И чакат с нетърпение певицата да извади нова песен. А мнозина се радват, че Симона не е възприела провокативния стил на Гери-Никол, или на колежката си отвъд океана.

Професионалист до край

Симона Загорова показа супер стройна визия по празниците

Симона Загорова показа супер стройна фигура по празниците

Самата Симона Загорова може и да не е извадила хит досега, но определено се радва на популярност. С бандата си „Симона Загорова бенд“, на нея постоянно й се налага да кръстосва страната. Дори лошото време не отказа младата изпълнителка от участия и тя замина за Етрополе, където бе канена да пее.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар