Симона Загорова неузнаваема (Певицата скъса с имиджа на Лолита)

Симона Загорова неузнаваема (Певицата скъса с имиджа на Лолита)
5 (100%) 1 vote

Симона Загорова тотално неузнаваема, скъса с имиджа на Лолита

Симона Загорова е тотално неузнаваема. Дъщерята на Глория се раздели с имиджа на Лолита, който от известно време поддържаше и вече е копие на майка си. Видимо променена, преобразена и по-зряла, младата певица изглежда по-голяма дори от тийн идолите Селена Гомес и Майли Сайръс, които продължават да поддържат образите на лолитки в шоубизнеса.

Вместо да изглежда като тийнейджърка, дъщерята на Глория скъса с този образ и реши да се наложи като сериозна певица. Тъмен грим, големи обеци, кичури в омбре стил — наследницата на Глория поразително прилича на майка си на млади години. И дори я засенчва.

Подобно на талантливите си родители и Симона Загорова успешно се изявява като певица. Тя дори сформира своя банда и напоследък е затрупвана от участия. Самата изпълнителка призна, че дори на лични празници й се налага да работи. Но благодарение на факта, че набира толкова голяма популярност, охотно прави лични жертви, за да успее в професионален план.

Амбициозната изпълнителка има и два хита зад гърба си — дуети с майка й Глория, а феновете се надяват скоро да ги изненада и с някое собствено парче. Мнозина се чудят дали Илия Загоров няма да удари едно рамо на дъщеря си с нова композиция, особено предвид факта, че Глория стана звезда навремето, благодарение на неговия талант като музикант и композитор.

Симона Загорова скъса с имиджа на Лолита

Симона Загорова скъса с имиджа на Лолита

Поп певицата в момента има сериозна конкуренция в лицето на колежката си Гери — Никол за популярност, но поне засега страни от нейната скандална слава.

Певицата стана копие на Глория

Певицата стана копие на Глория

Въпреки това не крие амбициите си и своето мото в живота: „Докато другите си казват: „Ами ако се проваля?“,аз си казвам: „А ако успея?“.

Вместо да бъде втора Гери-Никол, Симона избра по-трудния път към успеха

Вместо да бъде втора Гери-Никол, Симона избра по-трудния път към успеха

Несъмнено достойна наследница на майка си, а мнозина й пожелават дори да я надмине. Пожелаваме й успех в това.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Симона Загорова неузнаваема (Певицата скъса с имиджа на Лолита)”

  1. Лора

    февр. 25. 2016

    Каква Лолита бе, това си е направо крокодил. Рядко грозно същество. Стига сте ни я натрапвали

    Reply to this comment

Добавете коментар