Симона Загорова ляга под ножа за липосукция? (Щерката на Глория не може да се справи с килцата си)

Симона Загорова ляга под ножа за липосукция? (Щерката на Глория не може да се справи с килцата си)
5 (100%) 1 vote

Симона Загорова се е отчаяла, че никога няма да успее да отслабне

Симона Загорова отново напълня, след като се втали, но за кратко

Симона Загорова ляга под ножа за липосукция. Щерката на Глория се е отчаяла от поредното качване на килограми. И според близките й, вече не вярвала, че ще успее да се втали само с хранителни режими и тренировки. 21-годишната певица отново е качила ударните 5 килограма, при това за кратко време.

Обезверена от йо-йо ефекта, младата певица отказвала да се подлага на повече диети и непрестанно умолявала майка си да й разреши липосукция, писа „Галерия“.

Симона смятала, че след болезнената терапия ще успее да постигне мечтаната фигура, но Глория била крайно против. Макар че има навършено пълнолетие, Симона изключително се съобразявала с майка си и се примирявала с отказа. Въпреки това, Загорова не спирала да плаче и да моли родителката си поне веднъж да опита с метода.

Симона Загорова дебелаСамата Глория си е правила неведнъж липосукция и смята, че дъщеря й е твърде млада за интервенцията. Вместо това, собственоръчно изготвила хранителен режим за Симона, чрез който да постигне нейната фигура. Покрай Великденските празници обаче младата певица тотално зарязала диетата и се отдала на апетитните козунаци и мазни агънца. На последното й участие феновете заключиха, че положението е неспасяемо.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар