Симона Загорова като морска сирена на плажа (Вижте какви дълги крака показа – Нови снимки)

Гласувайте за статията

Младата певица от ден на ден става все по-слаба, демонстрира перфектните си крака по бански

Симона Загорова продължава да привлича вниманието с перфектната си фигура. Младата майка, която бе наддала на килограми по време на бременността си много бързо влезе в топ форма и продължава да слабее.

Дъщерята на Глория, която от малка бе пухкава и с бореше с наднормено тегло сега е станала слаба като майка си. От снимките, които певицата публикува в личния с профил в инстаграм установяваме, че в последно време Симона е придобила манекенски мерки – безкрайно дълги крака и доста съблазнителен бюст.

Младата певица демонстрира перфектната си фигура на морския бряг
Снимки: Инстаграм

Феновете на Загорова са възхитени от изваяното й тяло и не случайно я сравняват с морска сирена, която се е снимала край морския бряг.

В момента за целия август графика на Симона е запълнен с участия по морето. Въпреки, че има малко бебе младата певица работи ударно като успешно съчетава ангажиментите си с отдих на плажа. А Глория се грижи за внучката си Галина, която е кръстена на нея, докато майка й се скъсва от работа.

Не става ясно обаче какво се случва с таткото на дъщериката й, от доста време тя не публикувала общи снимки в социалната мрежа.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар