Симона Загорова изведе бебето в парка (Вижте я в топ форма след раждането – Снимки)

Гласувайте за статията

Младата майка шашна с перфектна форма само месец след раждането

Симона Загорова от малка има склонност да напълнява доста лесно и отдавна води битка с килограмите. Изненадата бе голяма когато я видяхме на първа разходка с дъщеричката си в парка.Само месец след като даде живот на Галина, тя изглежда в топ форма.

Почитателите на младата певица и майка побързаха да я похвалят за това как изглежда и цъкат с език, че няма и следа от килата, които натрупа по време на бременността си.

Младата майка сияе на разходка с дъщеричката си Галина и приятелка
Снимки: Инстаграм

Явно майчинството добре се отразява на дъщерята на Глория. Грижите за мъничето, безсънните нощи и суматохата и вълненията покрай отглеждането на малката са си свършили работата и сега Симона е станала още по-красива от преди.

От снимките, които младата мама качи в Инстаграм се вижда, че Загорова е извела новороденото на разходка в Южния парк. И въпреки, че времето не е никак пролетно, тя не се притеснява от ниските градуси, стига да не вали. Компания й правят нейна приятелка и баба й Стефка, която се явява прабаба на бебе Галина, предават от hotnews.bg.

Баба Стефка не може да се нарадва на внучката и правнучката
Снимка: Инстаграм

Гордата майка коментира кадрите с думите: „Разходка по женски❤️” и определи разходката като истински „женски рай”. Нейна фенка й пише: „Преди минутка роди… Как изглеждаш толкова красива и отпочинала и допълва, „Ahhh. Superwoman on the prowl

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар