Какво търси Симона Загорова в сайт за запознанства?

Гласувайте за статията

Щерката на Глория беше изловена да търси любов в интернет

 

16-годишната тийнеджърка, която е гордост на мама Глория, се появи в сайт за запознанства. След като разбрахме, че нощния живот й е голяма слабост, сега пък Симона лъсна в интернет, където по всяка вероятност търси любов, пишат от mamita-bg.com.

Симона заедно с мама в сайт за запознанства

Симона заедно с мама в сайт за запознанства

Оказва се обаче, че освен нейните снимки, се забелязват и тези на известната й родителка. Потребители в мрежата са изумени от подхода на Загорова…”Явно се опитва да печели приятели чрез славата на Гло!”, присмиват й се недоволни от стратегията на новоизлюпената звезда.

Любов ли дири или е фалшив профил?

Любов ли дири или е фалшив профил?

Наистина, напоследък Симона става все по-популярна, също като Кралицата на фолка, при това не може да се отрече, че умело се възползва от нейния звезден ореол. Е, какво пък, близки са си, може и да намаже – така ще се изстреля по-бързо и с едни гърди напред в ожесточената конкуренция.

По отношение на въпросния профил в aha.bg, девойката нищо не признава, но може и това да се окаже чуждо дело. Симона си има шантави почитатели, но може някой зарязан любим също да е замесен и да й е спретнал кофти закачка…

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар