Симона Загорова върна баща си на сцената (Илия Загоров пак пропя заради нея)

Симона Загорова върна баща си на сцената (Илия Загоров пак пропя заради нея)
5 (100%) 1 vote

Симона Загорова върна баща си на сцената след 13 години раздяла.

Симона Загорова покани шоуто “Папараци“ на снимачната площадка, където записваше клип към новата си песен. В момента тя работи по два проекта. По-подробно научихме за тях от нея и баща й в интервюто, което дадоха, по БТВ.

След дългото отсъствие на Илия Загоров от светското пространство както и от България, той се завърна и то благодарение на дъщеря си – Симона Загорова. Минаха се цели 13 години от отсъствието му, но сега той е тук, готов да стъпи отново на българската сцена.

Дъщерята на Глория обясни какво представлява новата обща песен с баща си, по която работят в момента и какво следва нататък. Тя желае да издаде албум, а парчето, което по нейни думи “е рок балада със смислен текст“ ще бъде включено в албума. Симона силно се надява на успех особено с това парче, тъй като тази песен е отражение на самата нея и нейния живот.

В емоционалното интервю, което дадоха с Илия пред екипа на “Папараци“ тя сподели: “Ние сме съвсем обикновени хора. Не сме надути, нито превзети, както казват някои. Просто имаме талант. И успеха ни се крие в това, че правим точно онова, за което сме родени, а именно музиката.“ След няколко проляти сълзи от радост, Симона сподели колко много й е липсвал баща й през тези години. А той от своя страна каза колко много се гордее с нея и това, в което се е превърнала.

А относно въпросите свързани с връзката баща-дъщеря тя с усмивка сподели, че баща й много я ревнува от половинките в живота й, но нея това не я тревожи. Напротив, дори се радва на това, че той е тук.  И казва:“ Хубаво е да има някой зад гърба ти, да те защити“.

Симона Загорова и Илия, сн. Инстаграм

Симона Загорова и Илия, сн. Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар