Симона Загорова впечатли с дълги крака (Снимки)

Симона Загорова впечатли с дълги крака (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Симона Загорова определено е успяла да влезе във форма за лятото

Симона Загорова шашна всички със стройните си крака

Симона Загорова впечатли феновете с дългите си крака. Щерката на Глория рядко носи къси поли и предпочита да се стъква или с панталони или с дълги, свободни рокли. Заради което доста често беше набеждавана, че нарочно крие тялото си, понеже е пълничка.

Симона Загорова впечатли с крака

Симона Загорова впечатли с крака

Само с няколко свои снимки младото момиче разби хейтърите на пух и прах. Симона не само, че е успяла да се справи с излишните си килограми, ами изглежда по-добре от всякога. Дъщерята на примата на поп фолка събра очите с перфектната си форма по време на свое участие в хотел в Златни пясъци.

Специално за случая младата певица се беше стъкнала с доста късичка рокля, която извади на показ краката й. А те определено са достойни за завиждане. Загорова впечатли с дълги, стройни крака, които май привлякоха повече внимание, отколкото изпълненията й, смеят се гостите на партито.

Явно щерката на Гло най-накрая се е справила с наднорменото си тегло, с което се бори от години. Както знаете, госпожицата до скоро беше доста пухкава, заради което често ставаше обект на критики. Още повече при сравнение с майка й, която от години се поддържа в перфектна форма.

Заради пухкавите си форми и коремче, Симона неведнъж дори беше набеждавана, че е бременна от гаджето си Симеон. Като по-малка пък майка й на няколко пъти я води на дебелариум с надеждата до отслабне, но без резултат.

Изглежда тази година, покрай вълненията за абитуриентския си бал, Симона най-накрая е успяла да се вземе в ръце и най-накрая да влезе във форма, коментират феновете.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар