Скандал! 16-годишната Симона се налива в дискотека!

Гласувайте за статията

Глория изтърва щерка си по нощните клубове

 

Симона Загорова хукна по дискотеките, а още не е пълнолетна. Едва на 16 г. тя вече върви по стъпките на мама и превзема нощните клубове. Засега обаче само като клиентка, а може би скоро и на сцената?!

Симона на нощен купон с приятелките си

Симона на нощен купон с приятелките си

Дъщерята на Глория води интересен живот, забеляза MegaLife.bg. Симона вече е голяма и се забавлява здраво с приятелите си във вечерно време, което включвало естествено и наздравици в разгара на купона, разказват запознати. Явно, че известната й родителка не се притеснява да я пуска сама да вилнее до ранни зори, но това силно възмути потребителите в интернет.

Дъщерята на Глория явно си пада по купоните

Дъщерята на Глория явно си пада по купоните

Според тях момичето не е първата, която нарушава правилата, но не е хубаво Глория като популярна личност да дава такъв пример на останалите тийнеджърки. „До това води подражанието на младите на чалгаджийките, няма какво повече да се каже по въпроса…”, клатят недоволни коментаторите във виртуала.

Други пишат: ”Хора, това е реалността и е най-малкото, което може да направи една ученичка. Всички масово пият и пушат още от невръстна възраст, какво се учудвате?!”.

Трети са сигурни, че за да я пуснат да влезе в заведението, явно е ползвала паролата, че е дете на Глория, „иначе как би могло да се допуска подобно нещо”, чудят се те.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Скандал! 16-годишната Симона се налива в дискотека!”

  1. Анонимка :)

    сеп. 24. 2012

    На много места пускат лица под 18 години! Чудя се защо не оставите момичето да си живее живота, а се бъркате! На 16 години е и излиза, а какво трябва да прави на 16 години, да държи полата на майка си ли?!? Това, че ходи по дискотеките, не означава нищо, момичето просто се забавлява! Колкото до това, дали ще стане певица или не, тя сама ще реши!

    Reply to this comment

Добавете коментар