Симеон-Хасан одра кожата на княгиня Калина (Снимки на порасналия внук на Симеон II)

Гласувайте за статията

Симеон-Хасан е пълно копие на майка си, малкият принц прилича на Калина от преди да се окепази с пластиките

Симеон-Хасан порасна и досущ заприлича на майка си. От Времето когато Калина бе млада и красива девойка. Преди да се съсипе с корекциите по лицето си.

Колаж: Клюки.нет

Внукът на Симеон втори е на единадесет години и живее като истински принц с родителите си в Мароко. Наследникът на княгинята и авантюриста Китин Муньос е чест гост на богатата кралска фамилия на Мароко.

Симеончо както галено му казват освен, че носи името на дядо си е кръстен и на бащата на Мохамед VI. Който в момента е крал на африканската държава. Заедно с принцеса Ирина Гръцка  му бяха кръстници. Въпреки, че второто му име е мюсюлманско синът на Калина е посветен в  християнската вяра.

Малкия принц освен, че е копие на майка си е наследил от баща си авантюристичния му дух, предават от pik.bg. Който е известен пътешественик, изследовател и посланик на добра воля на ЮНЕСКО.

Снимка: Фейсбук

От малък може да управлява яхта. Тренира и бойни изкуства при монасите от манастир в Рабат. Научил се е да стреля и вече е ходил на лов. Царският внук има умения и с камерата. Помогнал е на татко си да заснеме документален филм за обучението на соколи за лов за испанската телевизия.

Снимка: Фейсбук

Освен всичко това Симеон-Хасан говори български. Той е единствения български принц, който е роден в България и има български паспорт. Както и е възпитаван в нашенските традиции нищо, че живее в столицата на Мароко.

Вижте още снимки на царския внук в нашата галерия!

Снимки: Фейсбук

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар