Силиконови ЧУДОВИЩА! Виж звездите преди корекциите на джуките

Гласувайте за статията

Зевзеци твърдят, че днес майките плашат непослушните си деца, като им показват снимки на Алисия на след корекциите

звезди

Мария попадна в класация за най-ужасни джуки

Чудовища, Франкенщайни, уроди – всякак ги наричат по форумите. Корекциите на външността са хубаво нещо, когато са с мярка и наистина естетична цел. Когато обаче започнат да плашат децата денем и възрастните – нощем, тогава стават само за обект на подигравка. Така, както се получи с фолк певицата Мария, чиито устни оприличиха на разпльокана вагина. А примерите сред родните звезди са бол. Вижте ги преди и след корекциите и кажете мнението си в коментарите – как ви харесват повече – със или без силикон?!

Мария

Мария

От красивата Мария има само спомен

Изпълнителката на „Спомен”, по-известна като Мара Отварачката, наистина прекали с корекциите на джуките си. В началото бяха приемливи, но с всяко повторно инжектиране на хиалурон, нещата ставаха все по-плашещи. Не остана и спомен от красивото и нежно личице на брюнетката от Стара Загора, която изгря в началото на 2000 г. Днес, повече от десет години по-късно, дори феновете й я оприличават на силиконово чудовище.

Галя от Сатен

Галя от Сатен

Галя от Сатен е азбучен пример за лошите корекции на устните

Галя от Сатен е азбучен пример за лошите корекции на устните. Ако искате да разубедите ваша приятелка да си слага силикон, покажете й скорошна снимка на танцьорката. А колко чаровна беше, преди да издуе джуки…

Наталия Гуркова

Наталия Гуркова

Наталия Гуркова бе еталон за световна красота

Същият е случаят и с Мис България 1998! Наталия Гуркова бе еталон за световна красота. Защо реши да си коригира устните, така и не стана ясно, но днес със сигурност съжалява.

Алисия

Алисия

Алисия реши да налее 1 тон силикон в себе си

Зевзеци твърдят, че днес майките плашат непослушните си деца, като им показват тази снимка на Алисия (най-вдясно с червената шапка). Факт е, че папараци я изловиха в доста кофти състояние, но и тя прекали с корекциите на джуките. Устните й и преди си изглеждаха добре, но сякаш за да прилича повече на врагинята си Николета, Алисия реши да налее 1 тон силикон в себе си. И ето го резултата!

Азис

Азис

На Азис чудовищните трансформации сякаш можем да му ги простим

На Азис чудовищните трансформации сякаш можем да му ги простим. Все пак човекът си е екстравагантен и ексцентричен по природа. Последно време обаче наистина прекалява с операциите, а силиконът, който наля в джуките, го превърна във Франкенщайн. Едно е да искаш да приличаш на жена, друго – на Квазимодо…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Силиконови ЧУДОВИЩА! Виж звездите преди корекциите на джуките”

  1. Desislawa Yordanowa

    авг. 08. 2012

    bez operacii sa mnogo po krasiviii ujasni sa povecheto mnogo grozni ujas.

    Reply to this comment

Добавете коментар