Силвия Зубева и Тодор Скримов сключиха брак (Снимки + Подробности за приказната сватба)

Силвия Зубева и Тодор Скримов сключиха брак (Снимки + Подробности за приказната сватба)
5 (100%) 1 vote

Силвия Зубева и Тодор Скримов вече са семейство, най-красивата учителка и национала вдигнаха сватба

Силвия Зубева, която се прочу като най-красивата даскалица и волейболния национал Тодор Скримов минаха пред олтара. Хубавицата изненада своите почитатели с фото в социалните мрежи. На което показа сватбените пръстени.

Бременната половинка на волейболиста не може да скрие радостта си, че двамата с любимия си вече и през закона и пред бог са семейство. Зубева прочувствено пише под снимката, че благодари на съдбата, че двамата са се намерили. Красавицата споделя, че с радост приема да носи новата си фамилия. И най-вече е горда да е съпруга на Тодор Скримов, предават от електронното издание bgdnes.bg.

Влюбените пиленца от доста време са заедно. Преди време се завъртя новината, че чакат бебе. Тошко и Силвия използвали почивката на волейболиста преди започване на подготовката му за европейското първенство. Оказало се, че това е най-подходящото време да вдигнат мечтаната от двамата сватба.

Явно, че Силвия и Скримов са побързали да сключат брак малко преди да се роди бебето. Което се очаква да се появи някъде след около месец и половина. Хубавата учителка е в доста напреднала бременност.

Това обяснява защо няма снимки от приказната им сватба. И не можем да се порадваме на булката и младоженеца в техния най-щастлив ден. Но няма никакво съмнение, че са една красива и щастлива двойка.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар