Силвия Бахати се озъби на Николета!

Гласувайте за статията

Захапаха се! Силвия Бахати набра сили и се озъби на Николета Лозанова за интригата, която тя подкара веднага след конкурса „Мис Плеймейт 2012”.

Завиждат ми! – писна Силвия Бахати

Николета уж невинно попита феновете си във Facebook какво мислят за Силвия, видя HotArena.net. Отговорите бяха според очакванията на г-жа Божинова: Силвия е грозна, измислена и т.н. и няма нищо общо с качествата на самата Николета! Имаше и трезви гласове, които се опитаха да припомнят каква е била самата Николета в подобна ситуация и че на Бахати й трябва време, за да покаже качествата си в пълнота. Змийското съскане обаче продължи, продължиха и коментарите за това, че Силвия си е уредила титлата и че играта не е била честна.
Завист! Това е причината Николета да се занимава с мен, смята Силвия Бахати. „Завиждат слабите, малките хора, онези, които се стремят към победа на всяка цена и не могат да преглътнат, че успехът принадлежи на другите“ – убедена е Бахати. В същото време тя самата буквално си проси шамарите, като се сравнява с предшественичките си и с доза самохвалство подчертава колко ги превъзхожда.
Няма да съм втора Златка, кълне се Силвето. Колкото и да се кълне, това друг ще го преценява. Както и – искрени ли са постоянните й уверения, че няма богат любовник, който й е купил короната.
Слухът за уреден конкурс тръгна буквално минути след финала, но това не е нещо необичайно в подобни случаи. Витае още една клюка – че госпожица Бахати е в топла връзка с актьора Мариан Вълев. Моделката-плеймейтка и актьорът се запознали на снимки за рекламен клип и сближаването им минало границата на колегиалността.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар