Силвия Бахати: По-умна съм от Златките и Николета!

Гласувайте за статията

Плеймейтката пак захапа предшественичките си

Силвия Бахати отново си показа зъбките. Новата мис „Плеймейт“ не пропуска случай да уязви Николета Лозанова и двете Златки. И докато Русата и Черната Златка засега изненадващо не отговарят на нападките й, то Николета Лозанова определено се опита подобаващо да й отговори.

Силвия Бахати пак хапе Николета и Златките

Силвия Бахати пак хапе Николета и Златките

В момента Бахати е на върха на славата си и дори започна царуването си с гореща фотосесия в „Плейбой“. Която според феновете й, направо е отвяла конкуренцията в лицето на Николета и Златките.

Новата мис „Плеймейт“ обаче няма за цел да покаже, че може да надмине предшественичките си само по красота. „Искам да покажа, че хубавите жени могат и да са интелигентни”, коментира Силвия в интервю за „Плейбой“.

Горещата блондинка, която в момента учи психология, очевидно има огромни амбиции да се прочуе. Още преди да спечели конкурса се шушукаше, че си е купила титлата, а след това доста вяло се опита да опровергае новината. За сметка на това с такава страст скочи на предшественичките си и ги захапа, че мнозина се зачудиха, дали няма някакви лични сметки за разчистване с тях. „Както някои преди мен станаха известни с това, че са глупави, аз ще стана известна с това, че не съм”, заяви тя визирайки бившите моделки.

Самата красавица сподели, че за разлика от останалите плеймейтки наистина държи на образованието си и не си прави единствено пиар. Почитателка е на Ерих Фром и възнамерява да стане психотерапевт, пишат от „Слава“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар