Сестри Кардашиян пъчат супер тела на плажа (Снимки)

Гласувайте за статията

Сестри Кардашиян пъчат горещи тела по бански

сестри Кардашиян

Кайли Дженър

сестри Кардашиян

Кортни Кардашиян

Сестри Кардашиян събраха погледите със супер форми на плажа това лято и разгорещиха социалните мрежи. Става въпрос за най-малката сестра, седемнайсетгодишната Кайли и скъсалата брачните окови Кортни, която съвсем скоро се раздели с половинката си и баща на трите й деца Скот Дисик.

Всеизвестно е, че сканддалната риалити фамилия Кардашиян изобщо не робува на някакви патриархални норми и консервативно поведение. Не остава по-назад от най-популярното лице на клана, Ким Кардашиян, и най-малката сестричка Кайли. Тя вече уверено върви по стъпките на каката и както е тръгнала нищо чудно скоро да я засенчи.

сестри Кардашиян

Кайли Миноуг

Преди известно време Кайли изуми с корекциите по лицето си, такива джуки беше си докарала, че просто стряскаше с визия. Посегнала и към пазвата си. А сега, с доста изрязания си черен бански, тя успя отново да фокусира вниманието върху себе си. Лошо няма, когато има какво да се излага на показ.

Не остана по-назад и другата сестра, каката на Кайли, Кортни Кардашиян. И тя не е от най-срамежливите. По време на бременността си  изненада в мрежата с голи снимки. Сега отново реши да демонстрира сексапил, като си пусна селфи на плажа, но концентрира вниманието върху горната част на тялото си. Пищната й гръд просто прелива през оскъдното горнище на банския.

Но не само сестри Кардашиян могат да се похвалят със сексапилните си тела на плажа. В целия си неустоим блясък по бански се показа и австралийската поп дива Кайли Миноуг. Четиридесет и седем годишната певица е избрала цял бански, но достатъчно изрязан, за да подчертае перфектната й форма, в която се намира в момента.

За къде без сексапилната Риана. Дори и в целия си бански, тя пръска екзотичен чар и сексапил. А оранжевият му цвят подчертва шоколадовадовата й красота.

А колежката й Ели Гулдинг като че ли току що е дошла на Средиземноморския плаж. Но британката събира мъжките погледи не с млечната си кожа, а с перфектните си форми.

Съблазнително и стегнато тяло демонстрира и тридесет и четири годишната Александра Амброзио. Бразилският модел с италиано-полски корени май слага всички в джоба си, дори и сестри Кардашиян, с изваяното си тяло.

сестри Кардашиян

Риана

сестри Кардашиян

Ели Гулдинг

сестри Кардашиян

Александра Амброзио

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар