Сестрите от „Игри на волята“ пак се изпокараха (Вижте какво се случва с другите участници от втория сезон)

Гласувайте за статията

Сестрите от „Игри на волята“ оправиха отношенията си само за пред камерата

Остават броени дни до старта на третия сезон на реалити шоуто „Игри на волята“, а ето какво се случва с най-колоритните участници в шоуто от втория му сезон. ММА боецът Вайс със сигурност се радва на слънчево лято, а от публикациите му виждаме, че е и се е превърнал в любимо рекламно лице на родни бизнеси.

Между тренировките и бизнес ангажиментите Вайс е успял да стигне до морето и то в каква компания! По всичко личи, че любимците ни от шоуто са успeли не просто да запазят приятелски отношения, но и са се сближили доста. Не бихме могли да кажем, че Ники е сред най-активните в социалните мрежи, но от последните му публикации онлайн съдим, че се е върнал към работата си на сервитьор.

Снимка: Инстаграм

„Хлапето“ Джералдин, както я наричаха нерядко в шоуто тази година ще бъде студент в първи курс, като бе приета в престижен университет в САЩ. Тя, подобно и на други участници от Игрите, не е особено активна онлайн, но пък от последните ѝ публикации виждаме, че спортът си остава все такава страст за нея. Под снимката, на което целува момче след игра на пентбойл, пък е и заключила коментарите, което ни навява на мисълта, че целунатото момче е нещо повече от партньор. Катя, донякъде възпрепятствана от COVID мерките, донякъде и мотивирана от условията, остана в България и след шоуто.

През зимата тя бе инструктор по ски в Банско, а през лятото не намери време за сестра си, която вече си е в България. Двете уж оправиха отношенията си, но явно само пред камера. Йоана реши да се дойде в родината след 4 години учене в Щатите. Тя смята да продължи отново в Йейл магистратура, но засега е у нас. Ивана се оказа с блокиран Instagram още в началото на годината и това определено оказа влияние върху желанието ѝ да публикува често, тъй като и в новия си профил не е никак активна. Последната ѝ публикация е от Равда, откъдето качи и провокативната снимка без горнище, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар