Звезди в сянка! Виж роднините на известните (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Вижте тези, които стоят в сянката на известните

Фолк певици, манекенки, актриси. Те са известни и популярни, а лицата им красят вестници и списания. А в сянката им стоят техните роднини. Които както се оказа понякога са по-популярни и от тях самите.

Сестрата на Мария стана по-популярна и от нея

Сестрата на Мария стана по-популярна и от нея

Фолк певицата Мария е най-пресният пример за това. Изпълнителката публикува преди дни снимки на сестра си в социалната мрежа. Певицата обаче си вкара автогол с този фотос. Феновете й харесаха повече сестра й Ирена и заявиха, че тя е по-хубава от двете.

Сестрата на Николета също се радва на голяма популярност

Сестрата на Николета също се радва на голяма популярност

Подобна опасност грози и плеймейтката Николета Лозанова. Фолк дивата грижливо държи сестра си Велина далеч от светлините на прожекторите, за да не я засенчи. А същевременно се старае всячески да я превърне в своя двойничка. При това кака й с охота й позволява да го прави. Мнозина коментират, че откакто Ни Ло е станала стилист на сестра си, Велина изглежда по-добре и от нея. „Нуждае се само от няколко малки корекции по лицето и може тотално да я измести“, коментират форумци из социалните мрежи.

Въпреки всичките си опити Преслава не успя да превърне сестра си в звезда

Въпреки всичките си опити Преслава не успя да превърне сестра си в звезда

А какво да кажем за сестрата на фолк певицата Преслава? За разлика от колежките си певицата от години се опитва да лансира сестра си Ивелина, но неуспешно. Въпреки че като нея и Ивелина притежава талант и харизма, колкото и да се опитва не може да се наложи на музикалната сцена. И дори напъните на сестра й Преслава, не можаха да я направят известна колкото нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар