Сестрите Кардашиян във война заради Брад Пит (Всичко за любовния триъгълник )

Гласувайте за статията

Сестрите Кардашиян си обявиха война заради Брад Пит

Истинска звездна война се води между сестрите Кардашиян. Кортни и Клоуи Кардашиян си устроиха състезание коя ще е първата, която ще излезе с Брад Пит. Актьорът неочаквано се оказа ябълка на раздора между звездните красавици, след като се запознали с него на парти.

Риалити героините дошли на купон организиран от зет им Кание Уест. По стечение на обстоятелствата Брад също се оказал на партито. Цяла вечер сестрите на Ким Кардашиян се увъртали около актьора. Стигнало се до там, че двете дори се скарали коя да излезе с него на среща след това.

Един от присъстващите на купона, по-късно споделил пред WВ, че Кортни и Клоуи направо подлудили актьора с вниманието си. Но Кортни определено била по-флиртаджийски настроена към него.

Той също така добавя, че между звездата и „приятелките“ му не се появили никакви искри. От друга страна, близък до 55-годишния актьор твърди, че това са пълни глупости. „Брад е в прекрасни отношения със семейство Кардашиян. И с всичките му членове. Той се среща с всички тях, както и с Клоу и Кортни. Но няма романтични отношения с никоя от тях“, допълва още източникът.

Това, което обаче остава неизказано е, че и тримата членове на любовния триъгълник са необвързани…

Иначе холивудската звезда тези дни е в устите на всички. Особено след като се разбра, че е имал общо гадже с водещата Елън Дедженерис. Блондинката го подкачи, че двамата са свързани от общо гадже. Тя отказа да назове името на общата им приятелка публично, но призна, че много се смяла, когато научила, че бивша нейна приятелка е имала афера и с Брад.

Брад Пит в тайна афера със сестрите Кардашиян? сн. Интернет

Брад Пит в тайна афера със сестрите Кардашиян? сн. колаж Инстаграм

Елън, освен това намекна, че се познава и с настоящата изгора на актьора, но той пресече откровенията й в зародиш. В крайна сметка двамата оставиха темата отворена, но съдейки по последните слухове, като нищо може да се окаже някоя от сестрите Кардашиян.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар