Сестрата на Стоичков показа сочни форми по бански (Петя събира погледите и на 50 – Снимки)

Гласувайте за статията

Сестрата на Стоичков го раздава секси на частен плаж

Петя, по-малката сестра на Христо Стоичков, показа форми, с които може да се гордее.

Макар да е прехвърлила 50-те, роднината на Камата изглежда впечатляващо и умее да позира досущ като моделките. Блондинката се хвали със завидна за възрастта си фигура и по всеобщо мнение, годините изобщо не й личат.

За тазгодишната си ваканция мадам Стоичкова избра тихия, но луксозен „Св. Св. Константин и Елена“. Снимките й са направени пред частния плаж на новооткрит баровски хотел, в който се изредиха да почиват куп фолкпевици.

Цените в него започват от 700 лв, които не са проблем за заможния съпруг на Петя, който обича да й угажда. Преди да отскочат до морето, двамата бяха на планински отдих в Цигов чарк.

Сестрата на Стоичков Петя

Снимки: Ретро

Докато тя кръстосва курорт след курорт, брат й Христо не успя да се порадва на ваканция. В началото на лятото той се върна у нас от Америка по случай 25 години от легендарното американско лято на 1994 година.

Почитателите му от 6 града имаха възможност да се срещнат лично с него, да чуят истории от Мондиал’94 и да се докоснат до Златната топка, която той носеше със себе си. Дали покрай ангажиментите си Камата е успял да мине край родния Пловдив и да се види с майка си и брат си, не става ясно.

За първа година и яхтата му, която стоище в пристанището на Диневи в Св. Влас, не е мръдвана, предават от Ретро.


Снимки: ретро

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар