Сестрата на Саня Борисова я засенчи с визия (Красавицата Ирена се фука с къща в Дубай – Снимки)

Гласувайте за статията

Сестрата на Саня Борисова живее в Дубай от 15 години, хвали се с тузарски лайфстайл

Сестрата на актрисата Саня Борисова Ирена си купи баровска къща в Дубай, където живее от 15 години. Красавицата е категорична, че сама спечелила пари за покупката в емирството, където имотите са много скъпи.

Тя призна в телевизионно интервю, че печели много добре като инфлуенсър в инстаграм и може да си позволи да има собствена къща.

Ирена, която в социалната мрежа е известна като Рене се похвали, че подписва годишни договори с големи фирми, които рекламира и това й носи стабилни доходи. Тя има над 300 хиляди последователи в инстаграм и е изключително популярна в арабския свят.

Сестрата на Саня Борисова

Снимки: ХотНюз/Инстаграм

На два пъти се е снимала и за списание ”Вог-Арабия”. Заради работата си се връща едва два-три пъти в България, където много често я бъркат с известната й сестра.

Рене Борисова призна още, че е имала две сериозни връзки в живота си, но в момента е сама и си пожелава лично щастие.

Сред нейните приятелки са принцеси от емирствата, с които язди и си спретва женски купони. Тя е категорична, че младите момичета не бива да разчитат на разголените снимки, които показват всичко и успехът може да се завоюва и без тях, предават от hotnews.bg.

Снимки: ХотНюз/Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар